Gulvsliperen

Sliping


Vi utfører gulvsliping og behandling av alle typer tregulv I Oslo og Bærum. For å få tilbake strukturen i gulvet er det sliping som er løsningen. Vi har lang erfaring fra bransjen. Vi utfører jobber for private og bedrifter i Oslo / Bærum og omegn.

Kundeporteføljen har blitt stor og god etter mange år i bransjen. Kundene våre består hovedsakelig av private kunder, men vi har også mange bedrifter og organisasjoner som har brukt våre tjenester.

Vi bruker verdens mest kjente gulvslipemaskin Hummel , egnet både for store og små flater. Robust maskin med førsteklasses støvavsug, spennvalse og optimal slipekvalitet. Førstevalget når du skal slipe ujevne gulv.

Beskyttelse


Gulv blir ofte slitt eller de forandrer farge etter årenes løp. Sollys misfarger gulvene over tid og det eneste som hjelper er nedsliping og behandling på nytt. For å få tilbake strukturen i gulvet er det sliping som er løsningen. Etter behandling med slipemaskin vil gulvene bli lyse og fine og gjenoppstå i sin gamle prakt!

Vi tilbyr tjenester relatert til parkett som gulvrenovering. Noen ganger er det verdt å gi et annet liv til gulvet med å oppdage dets skjønnhet. Gulvrenovering er en prosess som består av flere etapper, den krever presisjon og tilbørlig kunnskap. Vi har årevis erfaring i bransjen men også moderne innretninger som gjør sliping dyktig og virkningsfull og uten støv. Vi tilbyr også trapprenovering.

Du trenger meg å jobbe på huset hans? Ikke nøl!