Snekkerarbeid

Gulvmontasje


Gulv er et av de viktigste elementene i interiørplanlegging. Avhengig av vår egen smak kan vi velge mellom tepper, laminat gulvpaneler eller parkett.Bestemmer du deg for å legge et tregulv må du huske på riktig beskyttelse og vedlikehold, dvs. sikling, avretting/sparkling, oljing og lakkering. Kvadratmeterpris for gulvlegging varierer avhengig av materiale og overflatestørrelse.

Tregulv og trapper er tidløs skjønnhet. De tilføyer eleganse til enhvert interiør. Både de møblert tradisjonelt og i et mer moderne arrangement. Å nyte konforten av gulvs estetikk og andre treelementer i mange år, er det nedvøndig tilbørlig montasje og vedlikehold.

Profesjonalitet


Det er mange firmaer som jobber i parkett bransjen. Det som skiller oss fra andre er mangfoldighet av tjenester og profesjonalitet.

Før vi begynner å montere, forbereder vi overflaten – vi fjerner gammel parkett og gulvbelegg og vi jevner ut bunnen.

Vi monterer gulvbord, parkett, tradisjonell og frans edelgran mønster. Vi driver med å montere laminert gulv og gulvpaneler. Vi tilbyr gulvfinish dvs. lakkering og oljing, montering av gulvlister og alle slags finishelementer.

Du trenger meg å jobbe på huset hans? Ikke nøl!